Vår bok

Vi har skrivit en bok som heter "PIZZA NAPOLETANA - Jakten på en fullänadad napolitansk pizza i hemmaugn, ombyggd grill och vedugn" Långt namn? Skyll på förlaget. I denna bok står det ungefär 60% av allt vi kan och lärt oss under vår långa tid som amatörer och korta tid som proffs. Vi har fortfarande bara krafsat på ytan av vad det finns att hämta men vi vet vad en amatör måste göra annorlunda jämfört med ett proffs för att få ett någorlunda resultat. Anledningen till att bara 60% kom med beror på att boken fick bli max 300 sidor lång. Även detta får du skylla på förlaget och framförallt vår strykningsvillige redaktör Maria. Du kan dock trösta dig med att det är det viktigaste som fått plats om du skulle få för dig att lägga dina surt förvärvade slantar på spektaklet. Därför är vi heller inte bittra utan Natur o Kultur is the shit och har för det mesta låtit oss hållas.

Då boken är något teknisk och informationstung har vi kompleterat svåra delar med filmer som du kan kolla på nedan. Dessa finns även på vår Youtubekanal som du hittar om du söker på Lilla Napoli.